mandag 12. oktober 2009

Billig fly i Asia



For dere som skal til et reisemål i Sør-Øst Asia som ikke ligger i nærheten av de store flyplassene i Bangkok, Kuala Lumpur eller Singapore kan det være mange penger å spare på Asias billige flyselskaper. Det gjelder også om dere har tenkt dere videre til Australia. Det man gjør er å bestille tur/retur-billetten sin fra Norge til en storflyplass og så kjøper billetten videre direkte fra de billige flyselskapene.

To billige
De to store billigselskapene i denne delen av verden er Air Asia med base i Kuala Lumpur og Tiger Airways med base i Singapore. Disse flyselskapene har en pris- og servicepolitikk som minner om de europeiske flyselskapene Rayan Air og Sterling. Her kan dere gjøre kjempekupp og få virkelig billige flybilletter, men dere må betale ekstra for all service utover det å få sitte på flyet, og dere kan ikke regne med barnerabatt (dette veies likevel opp av de svært lave prisene).

Et anbefalt
Et selskap med betydelig bedre service og et veldig interessant rutetilbud i Sør-Øst Asia er Silk Air. Dette selskapet er et datterselskap av Singapore Airlines. Selskapet har ikke de samme knalltilbudene som de billigste av de billige, men her er det mulig å bestille sammenhengende billetter med Singapore Airlines helt fra Norge og nå byer som ellers ikke har noen forbindelse.  

VG har en artikkel i dag om å finne billige turer. Mye nyttig der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar