tirsdag 13. oktober 2009

Fornøyelsesparker



Les også: Lenker til fornøyelsesparker.

Museer, ruiner og storslåtte landskaper er vel og bra, og noe barn har mer glede av enn voksene mange ganger tror. Men fornøyelsesparker er likevel bedre, ikke sant.
Det er kanskje ikke så rart, dagens moderne fornøyelsesparker er ganske spektakulære moroland, ikke bare for barn men også for voksne.

Billetter
Mange fornøyelsesparker selger billetter dirkete på nettet. Her kan du av og til få gode tilbud. Enda bedre tilbud får du om du kjøper en pakke, med transport og overnatting enten fra parken eller en reiseoperatør. Skal du til Danmark kan du for eksempel få en billig tur med et av fergeselskapene lenge etter at de ordinære billigbillettene på fergen er utsolgt, om du kjøper en pakke med overnatting og legolandbilletter. For de av oss som syntes det blir litt voldsomt å ha fornøyelsesparken som hovedmål for reisen er det greit å vite at man som regel ikke taper så mye på å kjøpe billetten i billettluken ved ankomst. Da er man mer fleksibel, og kan for eksempel dra på fornøyelsespark den dagen strandværet er dårligst.
  
La dere overraske
Det finnes etter hvert så mange fornøyelsesparker i verden at det kan være vanskelig å skaffe seg full oversikt. Om dere skal ut på en berg- og dalbaneodysse anbefales et av de tre nettstedene vi har listet opp under. Hvis formålet med ferien er et helt annet, er det kanskje bedre å ta en park på sparket. Man kan bli overrasket over hvor det plutselig dukker opp et tivoli, som det på bildet ovenfor. I Time Square Center i Kuala Lumpur kan du kjøre berg- og dalbane (med loop!) inne på kjøpesenteret i fornøyelsesparken Cosmo´s World.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar