tirsdag 13. oktober 2009

Test av reisebrettspill



Nintendo kan være fin underholdning for ungene på reisen, men særlig sosialt er det jo ikke. Dessuten må man passe på at spillet er ladet opp til en hver tid. Men heldigvis finnes det fortsatt spill som ikke behøver å lades opp og som kan engasjere både store og små på toget eller i trange flyseter. Faktisk blomstrer markedet for såkalte reiseutgaver. De store kjente brettspillene som Monopol og Trivial Pursuit ser ut til å konkurrere med hverandre om hvem som kan lage den mest elegante miniutgaven av seg selv. Vi har testet noen av de nye reisespillene. Hvilke er mest vellykket og er de nye spillene bedre og mer underholdende enn de gamle klassikerne, som kortstokken og Yatsy?


Spillene i testen
I denne testen har vi bare tatt for oss noen få av de mange reispillene som finne på markedet. Let gjerne litt selv i butikkene. Spør om å få se spillet uten innpakningen på. Husk at det viktigste med et reisespill er hvor solid og robust det er. Vi har heller ikke testet de mange spillene som handler om det å reise, men bare de som er laget for å være greie å ha med på tur. Spill om det å reise tester vi i en annen artikkel som komme senere.

Vi har sett på følgende kriterier.
Innhold: Her ser vi på likhet med originalutgaven. Hvor komplekst er spillet? Passer det til aldersgruppen? Blir det fort kjedelig?
Design: Hvor lett det er det å pakke og hvor godt forpakningen tåler å ligge i trange sekker og kofferter.

Her er spillene vi har testet:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar